Rouwbezoek en Afscheidsdienst

In onze Rouwcentrum kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare. Wij kunnen foto’s vertonen en kan er muziek worden afgespeeld. Tevens bestaat de mogelijkheid om livemuziek ten gehore te brengen. Kunnen belangstellenden niet aanwezig zijn, kunnen zij eventueel op afstand de dienst via livestream bekijken.

Aula

Onze aula maakt een intiem en persoonlijk afscheid mogelijk en biedt tegelijkertijd ruimte voor grotere gezelschappen.

De aula is geschikt voor rouwdiensten, afscheidsplechtigheden en gebedsdiensten. Daarnaast beschikt de aula over een geluidsinstallatie waarbij u  de mogelijkheid heeft om geluidsfragmenten en/of muziek af te spelen ter ere van uw dierbare.

Condoleance na een dienst, crematie of begrafenis

In een informele en huiselijke sfeer kan na een afscheidsdienst, crematie of begrafenis condoleance plaatsvinden met eventuele consumpties. Speciale wensen met betrekking tot consumpties, zijn ook mogelijk.

Grote familiekamer

Onze grote familiekamer is huiselijk ingericht zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Er is de mogelijkheid om de ruimte naar eigen wens aan te kleden en te personaliseren door middel van foto’s, bloemen of andere attributen die persoonlijke herinneringen aan uw dierbare meedragen. Dit creëert een warme en vertrouwde sfeer waar u met uw naasten herinneringen aan uw dierbare kunt ophalen.

In de direct aangrenzende ruimte wordt uw dierbare tijdens de condoleance opgebaard zodat u gezamenlijk en in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Kleine familiekamer (24-uurs kamer)

Naast de grote familiekamer bieden wij tevens een intieme rouwkamer, namelijk de kleine familiekamer. Ook in deze rouwkamer is het mogelijk om de ruimte naar eigen wens aan te kleden aan de hand van foto’s, bloemen en andere attributen die persoonlijke herinneringen aan uw dierbare meedragen.

De kleine familiekamer heeft als specifieke eigenschap dat het als 24-uurskamer gebruikt kan worden. Dit betekent dat u gedurende 24 uur bezoek mag ontvangen en u en uw naasten niet gebonden zijn aan bezoekuren.

Verzorgingsruimte

Vaak kan het verzorgen van uw dierbare troost bieden. U kunt daarom ook aanwezig zijn bij een bewassing. U kunt ervoor kiezen om uw dierbare bijvoorbeeld zelf te verzorgen, wassen en kleden of dit aan een uitvaartverzorger over te laten en er gewoon bij zijn. Ook is onze verzorgingsruimte geschikt voor rituele bewassingen.

Diverse mogelijkheden van het rouwcentrum

Naast het verzorgen van uw dierbare in onze verzorgingsruimte, opbaren in ons rouwcentrum, gebruik maken van de 24-uurskamer en de mogelijkheid tot rouwbezoeken en afscheidsdiensten, zijn er nog diverse mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag aan Rouwcentrum Loosduinen

Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand contactformulier of telefonisch via 070-7851979 en email naar info@rcloosduinen.nl (24/7 bereikbaar)